ABS voor jouw motor

Om de maximale prestaties en veiligheid te kunnen garanderen is MOTOR-ABS dealer van de volgende merken:

Putoline

Brembo

In de loop van de jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan, mede op het circuit. Met deze ervaring en veel research, zijn we in staat producten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te leveren. Eigen productie zorgt daarnaast voor constante hoge kwaliteit.
Als onafhankelijke producent zijn we in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. De introductie van de nieuwe revolutionaire additieventechnologie N-TECH® in de motorfietswereld is daar een goed voorbeeld van. We blijven dus altijd in ontwikkeling, steeds Driven by technology.
Brembo is een merk dat eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het Italiaanse merk kent een ijzersterke reputatie, zowel op de weg, Off-Road als op het circuit. Prestigieuze auto- en motormerken, zoals Porsche, Ferrari, Aprilia, Ducati en MV Agusta kiezen niet voor niets voor Brembo als eerste montage.

Brembo staat voor kwaliteit en perfectie, iets dat het merk onder andere te danken heeft aan de betrokkenheid bij de racerij. Brembo draait al decennia lang mee in de top van elke racecategorie, van Formule 1 tot en met de MotoGP. En als het om de winst gaat, rijden coureurs met Brembo. In onze Motor-ABS werken wij dan ook samen met BREMBO.
ABS voor jouw motor